top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Buenos Aires'te nerede kalınır? - Mine Boutique Hotel


Buenos Aires'te hangi bölge konaklanmalı diye sorarsanız cevabım çok net Palermo Soho olur. Burası açık ara en sevdiğim mahalle oldu. Şanslıydık ki otelimiz Mine Boutique Hotel tam Palermo'nun göbeğindeydi.

Otelin sadece 20 odası var ve şirin bir butik otel ancak büyük bir otelde bulabileceğiniz her şey de mevcuttu.

Vardığımızda bizi aşırı güler yüzlü ve sempatik bir çalışan karşıladı. Mahallede gidilecek iyi restoranları teker teker anlattı hatta harita üzerinde çizdi bizim için. Rezervasyon konusunda da yardımcı oldular.

Odamız çok ferah ve modern dekore edilmişti. Çok büyük olmasa da rahat ve keyifli bir vakit geçirdik. Otelin avlusuna doğru bakan odamız geceleri de sessizdi ve böylece bebekler gibi uyuduk. Yola bakan odalar gürültülü olabilir gibi geldi bana çünkü Gorriti caddesi mekanların olduğu popüler bir cadde. Odada şampuan, sabun gibi standart ürünler mevcuttu ve istek üzerine size diş fırçası, banyo terliği vs da getiriyorlar. Özellikle banyo terliği konusuna pek sevindim, Güney Amerika'daki otelin hiç birinde yoktu. Terlik önemli :)

Kahvaltı kısmen büfe, kısmen A La Carte olarak servis ediliyor. Büfede salam, peynir vs dışında Chia pudding ve Bircher Müsli gibi değişik seçenekler de vardı. Ayrıca omlet, waffle gibi extraları sipariş üzerine hazırlıyorlar.

Güzel havada avludaki havuzdan da faydalanabilir ve şezlonglarda dinlenebilirsiniz.

Özetle, kesinlikle tavsiye edebileceğim bir otel. Konumu çok çok iyi, odalar temiz ve çalışanlar güler yüzlü.

Fiyatlara göz atmak için tıkla.










bottom of page