top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Buenos Aires'te nerede kalınır? - Miravida Soho


Buenos Aires'teki ikinci otelimiz Miravida Soho Boutique Hotel idi. Daha önce bir ev olan bir binada yer alıyor ve yine en sevdiğim mahallede, iPalermo Soho'da. Aynı zamanda Palermo'nun daha hipster bölümü Palermo Hollywood'a da yakın. Japanese Gardens ve Parque de 3 de Febrero gibi güzel parklara da yürüyerek ulaşabiliyorsunuz.

En baştan başlayalım. Otele vardığımızda Gabriel bizi çok sıcak karşıladı. Hemen uzun uzun muhabbet ettik ve bize hem otel hakkında hem de bölge hakkında bir sürü faydalı bilgi verdi. Otelin genel müdürü, Pamela da çok sempatikti. Bize düzgün 'mate' nasıl hazırlanır, gösterdi. Otelin kendisi çok güzeldi ama en güzel tarafı bu ailevi ortamdı.

Gittiğimizde odamız hazırdı bile ve yeni geçici evimizi merak ediyorduk. Odamız 4 numaralı odaydı ve ikinci katta yer alıyordu. En güzel kısmı kocaman bir terasının olmasıydı. Sabahları burada kahvelerimizle gün için plan yapmak paha biçilmezdi. Odanın tasarımı çok sıcaktı ve insanın odada vakit geçiresi geliyordu.

Kahvaltı sabah 10:30'a kadar servis ediliyordu. Güzel havada otelin avlusunda dışarda da kahvaltı ediliyordu. Güney Amerika seyahatimiz boyunca en iyi otel kahvaltısı diyebilirim. A La Carte şeklindeydi ve istediğinizi sipariş edip taze hazırlatabiliyordunuz. Favorim kesinlikle French Toast idi.

Miravida sadece bir otel değil aynı zamanda bir şarap mahzeni var ve burada düzenli olarak şarap tadımları oluyor. Biz malesef katılamadık ama bölgenin şarapları hakkında bilgi almak ve tatmak için mutlaka katılın derim. Hatta sanırım şarap tadımları dışardan müşteriler için de açık.

Özetle, ailevi ve samimi bir ortam seviyorsanız bu tatlı butik otele mutlaka göz atın.

Fiyatlara göz atmak için tıkla.















bottom of page