top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Cape Town'da nerede kalınır? - Radisson Blu Waterfront

Updated: Jan 20, 2019


Radisson Blu Waterfront Cape Town'daki üçüncü otelimizdi ve kesinlikle en çok sevdiğimiz otellerden biriydi. konum olarak direkt okyanus kenarında yer alıyor. Aynı zamanda V&A Waterfront'a yürüme mesafesinde hatta isteyenlere düzenli olarak shuttle servisi mevcut. Sea Point, Camps Bay gibi sahil kasabalarına çok yakın. Konum açısından benden 10 puanı aldı bile.

Radisson Blu Waterfront Cape Town'da kaldığımız en güzel odalı oteldi diyebilirim. Neden mi?

Otelin tüm dekorasyon ve mimarisi cruise gemilerini andırıyordu. Odamız 504 numara da muhtemelen kaptan köşkü oluyordur bu durumda. Odanın balkonunda gerçekten kocaman bir gemide okyanusa açılıyormuşuz gibi hissettik. Gece uyurken okyanustan gelen dalga sesleriyle uyuduk, çok güzeldi. Odanın kendisi de çok geniş ve keyifli dekore edilmişti. Büyük bir banyo ve yatak haricinde bir oturma odası da mevcuttu. Oda anlamında da anlayacağınız herşey 10 numaraydı.

En iyi otel kahvaltısı ödülü de sanırım bu otele gidiyor. Radisson Blu'ların kahvaltısı zaten hep çok zengin ve lezzetli oluyor ama bu otelde farklı olan A La Carte menüsüydü. Eggs Benedict, French Toast gibi bildiğimiz yemeklere Güney Afrika mutfağından esinlenerek farklı bir yorum katmışlar. Favorim Red Velvet Flap Jack oldu. Kahvaltı salonu epeyce geniş ve güzel havada deniz kenarında dışarda oturma imkanı da var.

Otelin kendisi çok yeni değil. Gayet bakımlı ama mobilyalar vs çok modern gelmedi gözüme. Çok da dert değil tabi. Otelin keyifli bir terası ve sonsuzluk havuzu var ama mevsim nedeniyle kullanıma kapalıydı.

Özetle: Bir otelde lüks ve konfor arayanlar için kesinlikle Radisson Blu Waterfront ilk tavsiyem olur. Kahvaltısı ve odamızın balkonunda kahve eşliğinde güneşin doğmasını izlemek ise benim en çok aklımda kalacaklar arasında.

Fiyatlar geceliği 170 Euro'dan başlıyor. Fiyatlara göz atmak için tıkla.

Cape Town'da kaldığımız tüm oteller için tıkla.



bottom of page