top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Monday Update #1


Çalışırken Pazartesi günlerinden nefret ederdim. Hafta sonu hemencecik geçmişti ve yine erken kalkmam gerekiyordu :( Beni tanıyanlar bilir çok uykucu bir insanım. 20 yıldır erken kalkmam gerekiyor ama vücudum bir türlü bu fikre alışamadı, resmen red ediyor. Hal böyle olunca da sabahları hep bir sürünerek yataktan çıkma durumu yaşıyorum. 8 saat uyku yeterli diyenler de yalan söylüyor, en az 10 saat, nokta!


Oğlum Drogba :)

Neyse, çoğunuz eminim aynı durumdasınızdır şuan. Zaten o Pazartesi stresi Pazar akşamüstü saat 17:00 itibaren basmaya başlar. Her hafta aynı, hiç bir zaman değişmez. Hele üstüne bir de Pazar akşamı bir tatilden dönüyorsanız o meşhur Pazartesi sendromu 10 kat artar :(

Size maalesef Pazartesi sendromunu yenmenin formülünü açıklayamacağım. Ben en azından bulamadım henüz. İşi bırakmak işe yaradı ama çok sürdürebilir bir çözüm değil tabii ki :) Sanırım işini seviyorsan o kadar da üzücü olmuyor Pazartesi günleri. Ofiste sevdiğin arkadaşlarını göreceksin, bu da bir artı. Hafta sonu tembellik yaptıysan güzel bir spor seansı Pazartesi aktivitesi olabilir. Diyete de başlayabilirsin Pazartesi günleri. Yeni bir hafta, yeni planlar demek! Planlar, hayaller kurarak güzel bir haftaya başlayabilirsin. Evet olayı yine tatile bağladım :) En güzel motivasyon benim için ne yapabilirim...

Bu hafta benim de güzel planlarım var. Bugün ilk dergi yazımı teslim ettim o yüzden çok heyecanlıyım :) Daha henüz kahvaltı etmedim, yazı yazıyorum yine :)


Onun dışında bu hafta planlarım arasında evi temizlemek var (evet temizlikçim yok, uçak bileti alabilmek için yaptığım fedakarlıklardan biri). Haziran ayında temelli olarak Amerika'ya taşınan, çok sevdiğim arkadaşım Başak, ben ona gidemeden bu hafta İstanbula geldi. Onunla biraz hasret giderip Washington önerilerini alırım artık :)


Haftaya ise Londra'ya gidiyorum. Annemin 60. doğum gününü Londra'da kutlayalım dedik. Bu hafta hem gidilecek yerler listesini çıkartırım hem de yeni nereler açılmış onları araştırırım. Dördüncü gidişim olacak ama hiç yılbaşı öncesi gitmemiştim. Yılbaşı süslemeleri ve Winter Wonderland için çok heyecanlıyım. Sizleri de yanıma alacağım. Seyahati Snapchat hesabımdan (ondortgun) takip edebilirsiniz. Dönünce detaylı rehber zaten gelecek. Bu arada sizin de Londra önerileriniz olursa aşağıdaki yorum kısmına yazabilirseniz pek çok sevinirim.

Son olarak bu haftanın rehberini yazacağım sizin için. Aklımda birşeyler var ama daha henüz başlamadım. Sizce hangi şehir olsun?

İyi haftalar olsun :)


bottom of page