top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Monday Update #3


Yine bir Pazartesi sabahı, yeni bir hafta bizi bekliyor. Geçen haftaki iğrenç havadan sonra bu hafta neyse ki bol bol güneşli geçecek, en azından İstanbulda :)

Haftaya, benim için çok heyecan verici bir haberle başlamak istiyorum. Food and Travel dergisiyle ufak bir söyleşi yaptık. Kısıtlı zamanla güzel bir tatil planlamanın püf noktalarını konuştuk. Zaten 3 gündür her türlü kanaldan duyurdum ama olur da görmeyenleriniz olduysa buradan da tekrar hatırlatmak istedim :) Yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Geçen hafta Londra'daydım. Çok keyifli bir seyahat oldu. Hava konusunda çok şanslıydık. Hep güneşliydi ve hiç yağmur yağmadı. Tabii ki buz gibiydi ama bu günde 20 bin adım atmama engel olamadı. 5 günde toplam 89 bin adım atınca hafta sonunu şarj olmakla geçirdim. Şimdi ise bol bol Londra tavsiyeleriyle haftaya hazırım. Kapsamlı bir Londra rehberi yolda :) Bu sefer bol bol fotoğraf da çektim. O zaman bu hafta Londra haftası olsun. Size Londra bileti aldırana kadar Instagram'da Londra fotoğraflarıyla bunaltacağım hazırlıklı olun :)

İyi haftalar olsun :)









bottom of page