top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Singapur'da nerede kalınır? - Swissotel Merchant Court

Singapura ikinci gelişimizdi ve ilk seferde kalıp ve çok memnun kaldığımız Swissotel Merchant Court'a geri döndük. Singapur'a bu sefer Avustralyaya giderken gidişte ve dönüşte ara durak olarak uğradık. Hem buraya kadar gelmişken tekrar bu güzel şehri ziyaret ettik hem de iki uzun uçuş arasında dinlenebildik. Artık burası bizim Singapur evimiz oldu diyebiliriz :)

Otelin konumu hemen Clarke Quay'de, burası Singapur'un eğlence ve gece hayatı semti diyebiliriz. Robertson Quay ve Chinatown çok yakın. Marina Bay ise yürüyerek 25 dakika mesafede. Konumu kısaca mükemmel!

Odamız Executive Room türündendi, ve 11. kattaydı. Buradan meşhur Marina Bay Sands'e doğrudan bakan bir manzaramız vardı.

Odanın kendisi çok temiz ve genişti. Kocaman bir yatak ve pofidik yastıklar 12 saatlik uçuşun ardından o kadar iyi geldi ki. Odada çay/kahve ve minibar içeren ufak bir mutfak var. Nespresso makinesi olması beni özellikle mutlu etti. Onun dışında bornoz, terlik, diş fırcası, herşey vardı.

Executive odalarda kalanların Executive Lounge'a erişimi var. Burası 11. katta ufak bir lounge ve gün içinde içecek servisi var. Sabahları kahvaltı da var ve akşam saat 6-8 arası happy hour'da alkollü içecek ve atıştırmalıklar var. Atıştırmalık dediğime bakmayın biz bayağı akşam yemeği niyetine yedik. Bu bahsettiklerim hepsi oda fiyatına dahil ve sadece Executive odalar için geçerli.

İsterseniz otelin ana restoranı olan Ellenborough Market Cafe'de de kahvaltı edebilirsiniz. burası tüm otel misafirlerine açık olan kahvaltı salonu ve seçenekler çok geniş. Benim gibi mükellef kahvaltı seviyorsanız lounge yerine burayı tercih ederim derim. Eğer daha sakin bir ortam istiyorsanız lounge kesinlikle doğru tercih olur.

Otelin büyük bir açık hava havuzu ve spor salonu da var ancak bizim vakit geçirmeye vaktimiz olmadı. Singapur'un sıcağından kurtulmak için havuz kesinlikle iyi bir tercih.


Dediğim gibi burası artık Singapur'daki adresimiz. Konumu ve otelin sağladığı konfor çok iyi. Evet uygun fiyatlı bir otel değil ama zaten Singapur'da bulmanız zor. Fiyatlara göz atmak için tıkla.


bottom of page