top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Mil kazandıran kredi kartları



Ne de olsa 5 yıl bir Banka'da çalıştım, elbette birşeyler öğrendim bu süreçte :) Korkmayın size kredi kartı satmaya çalışmayacağım ama aranızda kredi kartı kullanmayan hemen hemen hiç yoktur diye tahmin ediyorum. Eğer seyahat ediyorsanız ve kredi kartınız varsa bari size seyahat etmeniz konusunda az da olsa biraz yardımcı olsun bu kart.

Büyük bankaların çoğu bir şekilde uçuş mili kazandıran bir kart sunuyor. Eskiden bu kartlar havaalanı lounge'larına ücretsiz giriş gibi bir çok güzel hizmet de sunuyordu ama bunların hepsi yok oldu maalesef :( Geriye kaldı en önemli özellikleri: Harcamalarınızdan mil kazanıp bu millerle bedava uçak bileti almak. Ben de tabii ki bu kartlardan kullanıyorum ve 1 TL'lik su bile olsa kartla ödüyorum. Arkadaşlarla yemeği gidip de biri nakitle ödemek isteyince de hemen atlıyorum, bana ver ben kartla öderim diye :) Böyle türlü türlü mini çakallıklarla bayağı bir ücretsiz uçak bileti aldım.

Sizin için aşağıda en çok kullanılan kartların karşılaştırmasını ekledim. Eğer hala yoksa hemen eski kartınızı iptal edip bir seyahat kartıyla değiştirin derim. İnanın değiyor. Ayrıca her kart ara ara çok cazip kampanyalar sunuyor onları da takip edin mutlaka.



bottom of page