top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Londra sokak lezzetleri (bkz. pis yemekler)

Updated: Jan 20, 2019


Londra sokak lezzetleri açısından çok fazla imkan sunuyor. Aşağıda bildiğim, sevdiğim birkaç adres. Eminim daha fazlası vardır ama midem bu kadarını kaldırdı :)

Çarşambe, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri Rupert Street'de kurulan mini pazar. Saat 11-15:30 arası açık. Hamburger ve Pulled Pork Burger tavsiyem. En yakın metro durağı Piccadilly Circus.




Her gün saat 10-18 arası açık olan bir pazar. Hem eve birşeyler almak için hem de birşeyler yemek için gidebilirsiniz. Yediğimiz Ördek Confit çok çok iyiydi. Padella diye bir restoran var burada onu da tavsiye ederim. En yakın metro durağı London Bridge.





Dinerama Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri akşam saat 5'den itibaren açık. Hem birşeyler içmek için hem de sokak lezzetleri tatmak için insanlar iş çıkışı toplanıyor. En yakın metro durağı Shoreditch High Street. Shreditch'de bir de Shoreditch Boxpark ve Pump Street Food Market var. Bunlara da gündüz uğrayın mutlaka.


Burası çok tatlı, sıcak bir yaz akşamında güzel bir yemek ardından da birşeyler içmek için çok güzel. En yakın metro durağı Southwark ya da London Bridge.



bottom of page