top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Berlin - En iyi kahveciler

Updated: Jan 6, 2019


Berlin'e taşındığımızdan beri neredeyse 2 ay geçti. Yaz'a denk gelmesi bizim için büyük şans oldu. Hava genelde güzel, insanların keyfi yerinde, mekanlar, parklar heryer cıvıl cıvıl. Biz de ilk haftalarımızı bol bol gezerek ve yeni yerler keşfederek geçirdik. En çok sevdiğimiz aktivite de tatlı cafelerde güzel bir Flat White içmek. Starbucks burada İstanbul'da olduğu gibi adım başı yok. Berlin'de toplasan belki 10 şubesi vardır. Biz de bu yüzden farklı kahvecilere yöneldik. Hem ortam çok daha keyifli, kahveler açık ara daha iyi ve üstelik fiyatları da Starbucks'la aynı. Bu yazıyı da Berlin kahveciler listemde 1. sırada olan The Barn'da yazıyorum :) Gelsin o zaman Berlin Top 5 Kahveciler listesi.

Berlin'de 3 şubesi var. Kahveleri inanılmaz iyi. Eve de çekirdek alma şansınız var. Oturup çalışmak için en keyifli şubesi KuDamm'daki şubesi. Roof'taki şezlonglar da bonus :)






Friedrichshain semtinde en sevdiğim kahveci. Özellikle iç mekanın tasarımı çok güzel. Kahveleri lezzetli ve kahvaltı seçenekleri de oldukça zengin.



Berlin'de 2 şubesi var. Biri Mitte'de biri ise Kreuzberg'de. Cold Brew denemenizi öneririm. *Edit: Alexanderplatz şubesi de açıldı.





Burası aslında bir baskıcı ama cafe'si de var ve çok keyifli :)

Yine Friedrichshain'da yer alan bir kahveci. Kahvaltısı da başarılı.



Kahveleri hariç Paninileri ÇOK İYİ! Post için tıkla.

Berlin sayfasına gitmek için tıkla.


bottom of page