top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Kiev'de nerede kalınır? - Bursa Hotel

Kiev'deki otelimiz Bursa Hotel Kiev tek kelimeyle aşırı cool bir oteldi. Podil mahallesinde yer alan 30 odalı bir butik otel. Podil Kiev'in hipster mahallesi diyebiliriz, otel de cuk diye oturmuş bu konsepte. Podil'in tam kalbinde gençlerin buluşma noktası olmuş çünkü sadece bir otel değil. Burada cafe, restoran ve çok keyifli bir teras bar da var. Kiev'deki gezilecek yerlere de çok yakın ve yürüyerek her yere kolayca gittik.

Otel genç gezginlere hitap ediyor. Daha otelden ayrılmadan bölgenin en iyi mekanlarına ulaşabiliyorsunuz. Örneğin otelin cafesi olan White Noise Cafe & Bistro'da Kiev'de içtiğimiz en iyi kahveyi içtik. Yemekleri de gayet başarılı. Otel kahvaltısı da burada servis ediliyor, ona da birazdan geleceğim.

1818 Rooftop ise otelin beşinci katında yer alan ultra tatlı teras barı. Akşam saatlerinde dolmaya başlıyor ve Kievli gençler burada günü batırmaya geliyor. Her akşam DJ performansı da var ve atıştırmalık menüsü ve kokteylleri mevcut. Otelde kalsanız da kalmasanız da buraya mutlaka bir akşam uğrayın.

Restoran da teras da otelde kalmayan müşterilere de açık ve özellikle hafta sonu epey popülerdi. Hafta içi ise cafeye çalışmaya gelen freelancer tayfası takılıyordu. Kiev'de minik bir Berlin deneyimi yaşadık diyebiliriz :)

Peki otel olarak nasıl bir yer? Odamız 'Super Nice Room' kategorindeydi ve gerçekten pek güzeldi. Ferah ve minimalist bir tasarıma sahipti. Odada kocaman bir televizyon, pofidik bir yatak ve çok hoş bir banyo vardı.

Kahvaltı oda fiyatına dahil ve saat 12'ye kadar (oleyyy) servis ediliyor .

Büfe şeklinde sıcak/soğuk bir çok seçenek vardı. Yetmez daha çok yemek istiyorum diyenler için de A La Carte ücret karşılığında sipariş edebileceğiniz seçenekler vardı.

Özetle biz Bursa Otel'i çok sevdik. Konumu, tasarımı ve sunduğu yeme/içme seçenekleri hoşumuza gitti. Mutlaka tavsiye ederim.


Gecelik oda fiyatları 100 Euro'dan başlıyor. Fiyatlara göz atmak için tıkla.



bottom of page