top of page
  • Writer's pictureElif Adali

Cape Town'da nerede kalınır? - Cloud 9 Hotel

Updated: Jan 20, 2019


Cape Town'daki dördüncü ve son otelimiz yine ufak ama keyifli bir butik otel olan Cloud 9 idi.

Otel Tamboerkloof adlı bölgede yer alıyor. Masa dağı ve Lions Head'in ayağında yer alan bu bölge cool barları ve restoranları ile ünlü. Cloud 9 da bir o kadar cool bir otel. Dıştan baktığınızda şirin bir Hollanda evini andırıyor. Resepsiyon ise bir sanat galerisi gibi. Duvardaki resim ve sanat eserleri gerçekten pek güzel. Sonradan farkettik otelin her köşesinde yer alıyor bu eserler.


Odamız 12 numaralı oda ufak ama şirin bir odaydı. Banyosu bir hayli küçüktü, hatta lavabo sığmamış ve odanın içinde yer alıyordu. Ama manzarası bir o kadar güzeldi. Pencereden Masa dağı tüm heybetiyle tam karşımızda, Lions Head de hemen yanında.

Otel ilk bakışta daha sıradan gibi dursa 2. kattaki Roof barına çıktığınız an herşey değişiyor. Burası otelin teras barı ve manzarası İNANILMAZ keyifli. Resimlerde de gördüğünüz gibi Masa Dağı ve Lions Head çok yakında.

Otelin bir diğer güzel özelliği eğlencenin tam göbeğinde olması. Hemen altında Sorrows, El Burro ve The Power and The Glory gibi şehrin en popüler mekanları yer alıyor. Yine keyifli mekanların olduğu Kloof Street de hemen 2 dakika mesafede. Lokallerin arasına dalıp biraz da gece hayatı yaşamak isteyenler için en uygun otel diyebilirim.

Otelin kendi restoranı yok ve kahvaltı için hemen altındaki Sorrows adlı mekanla anlaşmışlar. Burada büfe ve A La Carte olmak üzere saat 11'e kadar kahvaltınızı edebiliyorsunuz. Kahvaltı mekanı çok başarılıydı, kahvaltı da hiç fena değildi.






Özetle: Cape Town'da keyifli bir vakit geçirmek için ideal bir otel. özellikle herşey ayağımın altında olsun, otel odasına sadece uyumaya geleceğim diyenler için 10 numara bir otel.

Fiyatlar düşük sezonda 70 Euro civarında, Yüksek sezonda ise 150 Eurodan başlıyor. Fiyatlara göz atmak için tıkla.

Cape Town'da kaldığımız tüm oteller için tıkla.




bottom of page